GLAMI Fashion Guide

GLAMI Fashion Guide: Vacanța de vară s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că s-au terminat și călătoriile. Toamna este perfectă pentru weekenduri prelungite în diferite orașe europene, în care îți poți afișa nemijlocit stilul.

Un bagaj de mână este suficient pentru o astfel de escapadă, însă este important să împachetezi cu grijă. Merită să te gândești la diferite combinații de ținute și să alegi piese pe care le poți asorta ușor. Tenișii în nuanțe neutre, gențile poștaș, puloverele sau jachetele ușoare sunt ideale pentru astfel de ocazii, iar o rochie cu imprimeu, un top îndrăzneț sau niște accesorii originale completează de minune un look de seară.

Ce să porți la Barcelona

Un sfârșit de săptămână tomnatic în Barcelona este un vis absolut. Ce e mai frumos decât să te plimbi pe faleze însorite? Totuși, chiar și serile din Spania pot fi mai reci. Pe lângă rochii și topuri lejere, nu uita să iei o jachetă și pantaloni lungi în bagaj. Ce sfaturi mai avem pentru tine?

Profită de această oportunitate de a mai purta rochii de vară! S-ar putea să fie puțin cam frig pentru modelele cu bretele subțiri, dar ai la dispoziție atâtea variante cu mâneci – fie că sunt trei sferturi sau bufante. Poți opta pentru papuci comozi în timpul zilei, iar seara să-i schimbi cu mocasini eleganți și să te bucuri de sangria!

Esențialul pentru Copenhaga

Acest oraș nordic este cunoscut pentru magazinele sale de designer, cu haine pret-a-porter, dar și pentru cele cu piese vintage. Așa că inspiră-te! Nu-ți fie teamă să scoți la lumină pantalonii colorați și să-i completezi cu o jachetă simplă sau o cămașă lungă.

În plus, niște pantofi sport comozi vor face plimbarea prin oraș ceva mai ușoară! Cu o astfel de ținută, preparatele celebrelor patiserii daneze vor fi și mai savuroase.Desigur, trebuie să fim atenți la calitatea hainelor și a materialelor, aspect ce determină durata de utilizare a pieselor în cauză”, ne sfătuiește și Eliška Hynková, Brand Manager GLAMI.

Leave a Comment