Ce este important de stiut despre presoterapie

Ce este important de stiut despre presoterapie: Detoxifica organismul, imbunatateste drenajul limfatic, stimuleaza circulatia sangelui si combate celulita. Toate acestea plus multe altele le poti obtine urmand cateva sesiuni de presoterapie, un tratament de remodelare corporala Brasov care a devenit din ce in ce mai popular in randul oamenilor preocupati de sanatatea si aspectul lor fizic.

Ce este presoterapia?

Presoterapia este o metoda de terapie care multiplica rezultatele masajelor limfatice traditionale prin folosirea presiunii aerului in anumite zone vizate. Practic, tratamentul implica folosirea unui echipament specializat care include mai multe mansoane ce se umfla si se dezumfla in mod ritmic, masand astfel corpul (de regula, membrele superioare, membrele inferioare si abdomenul) si stimuland circulatia sanguina si limfatica.

Presoterapia

Un ajutor de nadejde atunci cand incerci sa slabesti. Presoterapia poate fi deosebit de eficienta inainte, in timpul si dupa orice plan sanatos de slabire sau de combatere a celulitei. De asemenea, aceasta terapie este considerata a fi cel mai bun complement pentru lipoaspiratie, deoarece pregateste organismul inainte de operatie si ajuta la recuperarea ulterioara.

Leave a Comment