Airsoft – un joc de echipă

Airsoft – un joc de echipă: Airsoft este un joc de echipă în care replicile armelor de foc reale sunt echipamentul principal. Datorită acțiunii pneumatice, electrice, cu gaz sau cu arc, se utilizează bile de plastic cu calibrul 6 sau 8 mm. Scopul principal al jocului este de a lovi adversarul cu proiectilul menționat mai sus, care de obicei nu provoacă daune. Scenariile de joc imită războiul istoric.

Istoria airsoft-ului

Primele replici ale armelor airsoft au fost realizate după cel de-al Doilea Război Mondial în Japonia. La acea vreme existau reglementări stricte privind deținerea și folosirea acestora.

Tipuri și moduri de joc

Jocurile airsoft București pot fi jucate cu câțiva sau cu până la câteva sute de oameni. Domină zone vaste din locuri pustii (păduri, terenuri de antrenament militar, clădiri post-industriale goale, buncăre abandonate, blocuri de locuințe etc.).

Milsimy(Military Simulation) – O simulare militară, adică jocuri concepute pentru a reproduce cel mai fidel condițiile câmpului de luptă real.
Larp( Live Action Role Playing)- are o poveste foarte extinsă. Prioritatea este atmosfera și creativitatea jucătorilor. Scenariile folosesc o mulțime de recuzită.
Urmele rămase în urma unor lovituri cu bile airsoft sunt mici ca o mușcătură de țânțar.

Leave a Comment